سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند
سرخط خبرها

سرلشکر باقری در مشهد: توان نظامی ایران قدرتمند و بازدارنده است| دستیابی ندسا به موشک نقطه‌زن کروز دریایی و پهپاد دریاپایه

  • کد خبر: ۱۲۱۵۹۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
سرلشکر باقری در مشهد: توان نظامی ایران قدرتمند و بازدارنده است| دستیابی ندسا به موشک نقطه‌زن کروز دریایی و پهپاد دریاپایه
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه پیشرفت‌های نیروی دریایی سپاه قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را نسبت به قبل ارتفاع بخشیده است، گفت: با وجود تحریم و فشار حداکثری دشمن، توان نظامی ایران قدرتمند، فوق‌العاده و بازدارنده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد‌کل نیرو‌های مسلح در بیست و دومین همایش دوسالانه فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی سپاه که در مشهد‌مقدس برگزار شد، اظهار داشت: خدای بزرگ را شاکریم طی چهار سال اخیر شاهد پیشرفت‌ها و ارتقای فوق‌العاده و افتخارآمیز توانمندی‌های نیروی دریایی قدرتمند سپاه بوده‌ایم، به گونه‌ای که قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را نسبت به قبل ارتفاع بخشیده است.

وی افزود: بحمدالله نیروی دریایی سپاه که دارای سابقه درخشانی از دوران دفاع‌مقدس چه در نبرد با متجاوزان بعثی و چه در مقابله متجاوزان آمریکایی در خلیج‌فارس است، طی دهه‌های گذشته به‌ویژه در چهار ساله اخیر روندی رو به رشد داشته و توسعه چشمگیری در توان افزایی بخش‌های گوناگون شناوری، موشکی و پهپادی خود رقم زده است.

سرلشکر باقری با تاکید بر اهمیت و نقش محوری پژوهش‌های علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای نقش‌آفرینی در حوزه بالندگی دفاعی کشور افزود: سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی سپاه با جهاد علمی - پژوهشی و توسعه علمی تجهیزات، این نیرو را در زمره برترین‌های نیرو‌های مسلح قرار داده است و با تحقیقات پیشرفته در عرصه‌های مختلف و متنوع توانسته است با دستیابی به موشک‌های نقطه‌زن کروز دریایی، پهپاد‌های کارآمد دریاپایه و بسیاری از زمینه‌های دیگر که بعضاً ملت شریف ایران از آن مطلع شده‌اند به توانمندی‌های چشمگیری دسترسی پیدا کرده است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به راهبردی بودن نقش و ماموریت‌های نیروی دریایی خاطر نشان کرد: بحمدالله انجام مسئولیت امنیت و صیانت از منافع کشورمان در خلیج‌فارس و تنگه هرمز که برعهده نیروی دریایی سپاه است به خوبی دفاع مستحکمی در این منطقه راهبردی برقرار کرده است و این نیرو همچنین در گشت‌های دریایی دوردست به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی کمک‌های موثری داشته و به توفیق الهی این دو نیرو با وحدت، اخوت، برادری و هماهنگی در حال انجام مقتدرانه مأموریت‌های محوله هستند.

سرلشکر باقری با تاکید براینکه با وجود تحریم و فشار حداکثری دشمن، توان نظامی جمهوری اسلامی قدرتمند، فوق‌العاده و بازدارنده است، گفت: امنیتی که ما امروز در خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و حفاظت از منافع ملت ایران داریم از همه ادوار تاریخی گذشته بهتر است و خداوند نعیم را به این جهت خاضعانه شاکر هستیم.

وی برنامه‌محور بودن فعالیت‌ها در سازمان را امری مهم و با اهمیت قلمداد و تصریح کرد: برنامه‌های آینده و پیش روی نیروی دریایی سپاه در برنامه هفتم کشور و نیرو‌های مسلح، توسعه تجهیزات و ارتقاء سطح آمادگی‌های معنوی و رزمی است که ان‌شاءالله به‌سمت ایده‌آل حرکت می‌کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان با قدردانی از اهتمام و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و جهادی فرماندهان و کارکنان غیور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ویژه سردار تنگسیری فرمانده نیرو در دستیابی به حوزه‌های جدید قدرت ابراز داشت: امروز می‌توانیم بگوییم که نیروی دریایی سپاه به حد تراز انقلاب اسلامی رسیده و به فضل الهی روند تکاملی آن طی برنامه پنج ساله هفتم جدی‌تر دنبال خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->